måndag 1 mars 2010

snabbtitt i panfu-bloggen

Hejsan pandisar,

sorry att vi inte har hunnit skriva innan. Vi har haft det så kul med lyktfestivalen och drakar och allt vad det är att vi nästan glömt bort att skriva! Hursomhelst kommer vi här med nyheter: Yoyo har gjort illa sig! Jag träffade honom när jag tog en promenad på stranden. Den stackarn satt där med hängande huvud, och han såg ut att ha ont någonstans. Han höll sig om foten. Jag frågade honom vad som hänt och han berättade att han stukat sin fot när han dansade breakdance. Uj, det gör ont bara jag tänker på det… :-(

Ajjjj! Men hur hände det egentligen? Sist vi såg han dansa var han hur säker som helst. Det verkade som att han inte gjort annat än att dansa. Han snurrade och for, rullade och flög runt… :cool:

Ja, Yoyo var en riktig danskung. Alla flickor klappade händerna! Nu skulle han tydligen imponera lite på Lili och visa henne en ny move han lärt sig från sitt favoritband Hoppande Hippos: en Salto Mortalo – ultråsvårt och tämligen superfarligt att göra. Han började med ett halvt steg bakåt, tog sats med knäna och böjde bak axlarna. Han hoppade upp i luften och rullade ihop kroppen, snurrade ett varv och landade… med foten helt fel på marken! AJ!

Oj oj oj, att stuka foten är verkligen inte kul! Vi gick till honom direkt och ordnade ett par kryckor till honom. Lenny hade ett par som vi kunde låna. Han skadar sig titt som tätt när han surfar. Men det är synd att sjukhuset inte har öppnat än!! Yoyo sitter och väntar på stranden, den stackarn. :-(

Ja, men han behöver inte vänta länge. För inom kort öppnar ett sjukhus i Panfu! Vi har lyckats fixa lite bilder så ni kan se hur det ser ut. Vi reportrar har ju vissa färdigheter i konsten att nästla sig in på ställen där inte alla pandor får gå. ;-) Tja, vi lyckades faktiskt få tag på en stege som vi kunde klättra upp på baksidan och ta ett foto genom ett litet fönster. Det var lite krångligt och vi fick kämpa lite, men kolla här vilken fin bild jag tog:

hospital

Ett par märkliga apparater är det där inne. Vi måste ta reda på lite mer om det här. Vi skriver mer senare.

Ja, då får vi bara vänta på att det öppnar!

//Bubba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar